Naše produkty

proOpen krabic

ProOpenPlus

Geografický informační systém ProOpenPlus je účelným rozšířením jednotlivých modulů a jeji...

proLite krabic

ProOpenLite

Geografický informační systém ProOpenLite je nástroj pro maximálně jednoduché poskytování i pořizovaní informací .....

proMed krabic

Medicoon

Specializovaný lékařský program určený pro práci a analýzu údajů pooperační morbidity a letality, jakož i sledování vybraných druhů onkologických případů ....

GDPR CZ

 

Podmienky Ochrany Osobných údajov:

1.      Základné ustanovenia:

Prevádzkovateľ (správca) Vašich osobných údajov podľa článku 4 bod 7. Nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len GDPR)  je spoločnosť: AMICA C. s.r.o., Jablonov nad Turňou 59, 049 43 Jablonov nad Turňou,  IČO: 31 663 460

 

Kontaktné údaje správcu (Prevádzkovateľa) sú:

Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.         

Telefón: +421 905 380 500

 

Čo je osobný údaj?

Osobnými údajmi sú údaje týkajúce sa identifikovanej fyzickej osoby, alebo identifikovateľnej fyzickej osoby, ktorú možno identifikovať priamo alebo nepriamo, najmä na základe všeobecne použiteľného identifikátora, iného identifikátora ako je napríklad meno, priezvisko, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, alebo online identifikátor, alebo na základe jednej alebo viacerých charakteristík alebo znakov, ktoré tvoria jej fyzickú identitu, fyziologickú identitu, genetickú identitu, psychickú identitu, mentálnu identitu, ekonomickú identitu, kultúrnu identitu alebo sociálnu identitu.

 

Čo je spracúvanie osobných údajov?

Spracúvaním osobných údajov je spracovateľská operácia alebo súbor spracovateľských operácií s osobnými údajmi alebo súbormi osobných údajov, najmä získavanie, zaznamenávanie, usporadúvanie, štruktúrovanie, uchovávanie, zmena, vyhľadávanie, prehliadanie, využívanie, poskytovanie prenosom, šírením alebo iným spôsobom, preskupovanie alebo kombinovanie, obmedzenie, vymazanie, bez ohľadu na to, či sa vykonáva automatizovanými prostriedkami alebo neautomatizovanými prostriedkami.

Prevádzkovateľ  (Správca)  nemá povinnosť vymenovať/určiť  Zodpovednú Osobu.

 

2.      Zdroje a kategórie osobných údajov:

Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje (priamo od vás) ktoré ste mu poskytli, alebo osobné údaje ktoré získal na základe plnenia Vašej objednávky.

Vaše identifikačné a kontaktné údaje  a údaje nevyhnutné na plnenie zmluvy.

 

3.      Zákonný dôvod a účel spracovania :

Zákonným dôvodom spracovania je:

Váš súhlas so spracovaním osobných údajov na účely poskytovania priameho marketingu podľa článku 6 ods.1 písmeno a) GDPR

Plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom podľa článku 6 ods.1 písmeno b) GDPR

Spracúvanie je nevyhnutné na plnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa podľa článku 6 ods. 1 písmena c) GDPR

 

Účelom spracovania osobných údajov je :

Poskytovanie IT služieb a správa IT.

Vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom. Pri objednávke sú vyžadované osobné údaje nevyhnutné pre úspešné vybavenie objednávky podľa čl. 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia (s tým súvisí aj následné uskutočnenie platby, dodanie tovaru alebo služby, vybavovanie reklamácie a pod.); spracúvanie osobných údajov zákazníka prebieha bez súhlasu zákazníka, nakoľko právnym základom spracúvania jeho osobných údajov na účely plnenia zmluvy je konkrétna zmluva uzavretá medzi zákazníkom a prevádzkovateľom. Poskytnutie osobných údajov je nevyhnutná požiadavka na uzatvorenie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné uzavrieť zmluvu či zo strany prevádzkovateľa plniť jej podmienky.

 

4.      Doba uchovávania:

Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje

Po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich so zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovania nároku vyplývajúceho  z týchto zmluvných vzťahov .

Po dobu než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu

Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov ktorá vyplýva zo zákona č. 395/2002 Z. z. Zákon o archívoch a registratúrach a o doplnení niektorých zákonov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

 

5.      Príjemcovia osobných údajov

Kto je príjemca?

Príjemcom je každý, komu sa osobné údaje poskytnú bez ohľadu na to, či je treťou stranou. Za príjemcu sa nepovažuje orgán verejnej moci, ktorý spracúva osobné údaje na základe osobitného predpisu.

Sú osoby ktoré sa  podieľajú na dodaní tovaru, služieb, realizácii platieb na základe zmluvy

Prevádzkovateľ neposkytuje, nezverejňuje a nesprístupňuje osobné údaje do tretích krajín

 

6.      Podmienky zabezpečenia osobných údajov

Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal vhodné personálne, technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu ochrany osobných údajov.

Prevádzkovateľ prijal technické opatrenia na zabezpečenie dátových úložísk a úložísk osobných údajov v spisovej podobe.

Prevádzkovateľ prehlasuje , že k osobným údajom majú prístup výlučne ním poverené osoby.

 

7.      Vaše práva :

Za podmienok stanovených v GDPR máte:

Právo na prístup k svojim osobným údajom podľa čl. 15 GDPR

Právo na opravu osobných údajov podľa čl.16 GDPR

Právo na obmedzenie spracúvania

Právo na výmaz podľa čl.17 GDPR

Právo namietať podľa článku 21 GDPR

Právo na prenesenie osobných údajov podľa článku 21 GDPR

Právo odvolať súhlas (elektronicky, alebo na korešpondenčnú adresu)

Právo podať sťažnosť úradu na ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate ,že došlo k porušeniu vašich práv na ochranu osobných údajov.

Ďalej máte právo podať sťažnosť úradu na ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate ,že došlo k porušeniu vašich práv na ochranu osobných údajov.

 

8.      Ako môžete naplniť svoje práva?

a. Právo na prístup k údajom

Máte právo vedieť, či spracúvame Vaše osobné údaje. Pokiaľ ich spracúvame, môžete nás požiadať o prístup k nim. Na základe Vašej žiadosti vydáme potvrdenie s informáciami o spracúvaní Vašich osobných údajov. Žiadosť môžete podať elektronicky, na emailovú adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. alebo poštou na korešpondenčnú adresu:  AMICA C. s.r.o., Jablonov nad Turňou 59, 049 43 Jablonov nad Turňou, IČO: 31 663 460

b. Právo na opravu

Máte právo na to, aby Vaše osobné údaje, ktoré spracúvame, boli správne, úplné a aktuálne. Pokiaľ sú Vaše osobné údaje nesprávne alebo neaktuálne, môžete nás požiadať o opravu alebo doplnenie a to elektronickou formou na emailovú adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. alebo poštou na korešpondenčnú adresu:  AMICA C. s.r.o., Jablonov nad Turňou 59, 049 43 Jablonov nad Turňou, IČO: 31 663 460             

c. Právo na vymazanie

Za určitých okolností máte právo, aby sme Vaše osobné údaje vymazali. O vymazanie Vašich údajov nás môžete požiadať kedykoľvek. Vaše osobné údaje vymažeme, ak:

-už vaše osobné údaje nepotrebujeme pre účel, na ktorý ste nám ich poskytli,

-odvoláte svoj súhlas,

-namietate voči spracúvaniu vašich osobných údajov,

-spracúvame Vaše osobné údaje nezákonne,

-osobné údaje musia byť vymazané, aby sa tým splnila zákonná povinnosť,

ak ste dieťa, príp. rodič dieťaťa, ktoré súhlasilo so spracúvaním osobných údajov cez internet.

 

d. Právo na obmedzenie spracúvania

Môžete nás požiadať, aby sme obmedzili spracúvanie vašich osobných údajov. Pokiaľ Vašej žiadosti vyhovieme, Vaše osobné údaje budeme iba uchovávať a ďalej s nimi pracovať nebudeme. K obmedzeniu spracúvania Vašich údajov dôjde, ak

-nám oznámite, že Vaše osobné údaje sú nesprávne, a to až dokým neoveríme ich správnosť,

-spracúvame Vaše osobné údaje nezákonne, avšak Vy nesúhlasíte s ich vymazaním a na miesto toho žiadate, aby sme spracúvanie Vašich osobných údajov len obmedzili,

-Vaše údaje už nepotrebujeme, ale potrebujete ich Vy na preukázanie, uplatňovanie alebo obhajovanie svojich práv

-namietate voči spracúvaniu Vašich osobných údajov, a to až kým neoveríme, či naše oprávnené záujmy prevažujú nad vašimi dôvodmi.

 

e. Právo na prenosnosť údajov

Máte právo žiadať, aby sme Vám poskytli Vaše osobné údaje v elektronickej forme (napr. súbor XML alebo CSV), ktorá Vám umožní ľahko si preniesť údaje do inej spoločnosti. Tiež nás môžete požiadať, aby sme Vaše osobné údaje preniesli vybranej spoločnosti priamo my. Vašej žiadosti vyhovieme v prípade, že ste nám poskytli osobné údaje priamo Vy a dali ste nám na ich spracúvanie súhlas.

 

f. Právo namietať

Máte právo namietať, že spracúvame Vaše osobné údaje. Ak Vaše osobné údaje spracúvame v nasledovných prípadoch:

-z dôvodu nášho oprávneného záujmu,

-vytvárania zákazníckeho profilu,

-môžete namietať ich spracúvanie, ak máte na to osobné dôvody.

 

Ako môžete tieto práva vykonávať?

S Vašou žiadosťou sa môžete na nás obrátiť niektorým z týchto spôsobov:

emailom: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  alebo poštou na korešpondenčnú adresu:  AMICA C. s.r.o., Jablonov nad Turňou 59, 049 43 Jablonov nad Turňou, IČO: 31 663 460

Adresa kancelárie: Betliarska 14, 048 01 Rožňava

V prípade, že sa domnievate ,že došlo k porušeniu Vašich práv na ochranu osobných údajov máte právo podať sťažnosť dozornému orgánu ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov na adrese

Hraničná 12

820 07 Bratislava 27

Slovenská republika

 

Identifikačné údaje:

IČO: 36064220

DIČ: 2021685985

 

Sekretariát úradu:

+421 /2 3231 3214

 

E-mail:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.       

 

Vzhľadom na epidemiologickú situáciu v SR Úrad odporúča vykonať podania prostredníctvom poštových alebo elektronických služieb (www.slovensko.sk). Osobné podania od 29.11.2021 je možné uskutočniť len v nevyhnutných prípadoch najneskôr do 12:00 hod.

 

 

Zásady používania súborov cookies

Článok I

POUŽÍVANIE COOKIES

1. Tieto webové stránky používajú súbory cookies, ktoré ich návštevníka (ďalej len „vy“ v príslušnom gramatickom tvare) odlišujú od ostatných používateľov. To nám umožňuje vylepšovanie našich stránok a poskytovanie lepšieho zážitku pri ich prehliadaní jednotlivými návštevníkmi.

2. Tieto zásady používania súborov cookies popisujú:

- spracovanie údajov zhromaždených s využitím súborov cookies a podobných technológií a

- účely, na ktoré tieto súbory cookies používame.

3. Ďalšie dôležité informácie o tom, akým spôsobom sú spracúvané osobné údaje získané prostredníctvom týchto webových stránok nájdete v časti označovanej ako podmienky používania. 

Článok II

ČO SÚ COOKIES 

1.      Cookies - sú malé súbory, ktoré sa sťahujú do zariadenia (počítač, tablet, mobilný telefón atď.), obsahujúce  určité množstvo informácií umožňujúcich webovej stránke rozpoznať vás ako používateľa, počas používania Internetovej stránky. Prevádzkovateľ pomocou cookies skúma účinnosť Internetovej stránky. Cookies vo všeobecnosti nemajú žiadne informácie slúžiace na identifikáciu jednotlivých osôb, ale namiesto toho sa používajú na identifikáciu prehliadača na konkrétnom zariadení. Pojem cookies používame v tomto dokumente aj na iné súbory, ktoré zhromažďujú informácie podobným spôsobom (napr. pixely, majáky, atď). Na základe týchto súborov vás webová stránka môže rozpoznať:

-          pomocou tzv. „relačného cookies“ - počas vašej návštevy webu. Tieto tzv. dočasné cookies, ktoré sa po zatvorení prehliadača automaticky odstránia. Prehliadač môžete nastaviť tak, aby Vás informoval o používaní súborov cookies. To Vám zabezpečí transparentnosť používania cookies. Dôležité: ak úplne vylúčite používanie súborov cookies, pravdepodobne nebudete môcť používať určité funkcionality našej Internetovej stránky.

-          pomocou tzv. „trvalé cookies“ - pre opakované návštevy webu. Tieto trvalé cookies môžu byť kontrolované pri každej návšteve Internetovej stránky. Informácie, ktoré zhromažďujeme prostredníctvom Internetovej stránky, zahŕňajú: typ prehliadača, internetovú adresu, z ktorej sa pripojil na Internetovú stránku, operačný systém zariadenia, IP adresa zariadenia. Pre zobrazovanie relevantnejších reklám sú niektoré cookies stanovené reklamným systémom tretích strán, ako je Google Analytics. Toto je možné vypnúť v účte Google. Počítač je možné nastaviť tak, aby cookies odmietal, aj keď v takom prípade je možné, že niektoré funkcie stránky nebudú funkčné.

2.      Tzv. „naše cookies“ sú také súbory cookies, ktoré boli umiestnené na túto webovú stránku našou spoločnosťou.

3.      Tzv. „cookies tretích strán“ sú také súbory cookies, ktoré sú umiestnené do vášho zariadenia inou spoločnosťou pri použití našich webových stránok. Súbory cookies tretích strán môže do vášho zariadenia umiestňovať niekto, kto nám poskytuje určitú službu (napríklad Google Analytics).

4.      Tretie strany nemajú prístup k dátam v našich súboroch cookies a takisto my nemôžeme získať prístup ku cookies tretích strán.

 

Článok III

ROZSAH A ÚČELY POUŽÍVANIA COOKIES 

Na našej Internetovej stránke používame nasledujúcich päť kategórií súborov cookies: Nevyhnutné súbory cookies, Funkčné súbory cookies, Analytické súbory cookies, Výkonnostné súbory cookies, Marketingové súbory cookies

 

1. Súbory cookies sú používame na nasledujúce účely:

a.       Nevyhnutné súbory cookies sú súbory cookies, bez ktorých by naše webové stránky nemohli fungovať, resp. bez ktorých by nebolo možné riadne používanie týchto stránok. Tieto súbory cookies sa automaticky umiestňujú do vášho zariadenia a nemožno ich vypnúť. Nevyhnutné cookies vás nemôžu identifikovať a sú používané iba preto, aby sa zaručilo správne zobrazenie a fungovanie našej webovej stránky.

b.       Funkčné súbory cookies slúžia na to, aby sme vás spoznali pri návrate na naše webové stránky. Funkčné súbory cookies pomáhajú zlepšovať funkčnosť a zabezpečenie webových stránok vrátane zapamätania vašich preferencií a správy výkonu webových stránok.

c.       Analytické súbory cookies nám umožňujú vykonávať rôzne štatistické analýzy našich webových stránok. Tieto cookies sa používajú v anonymizovanej podobe, čo znamená, že vás nemôžu identifikovať. Používanie týchto cookies môžete vo svojom webovom prehliadači vypnúť.

d.       Výkonnostné súbory cookies pomáhajú zlepšovať funkčnosť našich webových stránok, napríklad tým, že zaisťujú, aby používatelia ľahko našli to, čo hľadajú.

e.       Marketingové súbory cookies sa používajú na vykonávanie personalizovaných reklamných služieb. Neukladajú priamo osobné údaje, ale sú založené na jedinečnej identifikácii vášho prehliadača a internetového zariadenia. Chceli by sme vás upozorniť, že odmietnutie použitia týchto súborov cookies nezabráni zobrazovaniu reklám na webových stránkach, avšak už nemusia zodpovedať vašim záujmom.

 

2. Tieto cookies môžu byť nastavené prostredníctvom našich stránok aj našimi reklamnými partnermi, ktorí ich môžu použiť na profilovanie vašich záujmov a na zobrazenie relevantných reklám aj na iných stránkach, v zmysle zásad používania súborov cookies dostupných na stránkach týchto partnerov zobrazených v pokročilom nastavení ukladania súborov cookies.

3. Tieto základné zásady používania cookies vám dávajú informácie o konkrétnych cookies používaných na týchto webových stránkach.

 

Článok IV

NASTAVENIE COOKIES

1. Pri prvej návšteve našich webových stránok sa do vášho zariadenia ukladajú iba absolútne nevyhnutné súbory cookies. Pokiaľ neprijmete/nepovolíte všetky súbory cookies alebo nevyberiete vaše individuálne preferencie pre súbory cookies, toto nastavenie sa nezmení. Podrobnosti o tom, ako kontrolovať a mazať súbory cookies, nájdete v čl. VI Kontrola a mazanie cookies.

2. Niektoré súbory cookies, ktoré používame, sú nevyhnutné pre to, aby naše webové stránky fungovali. Napríklad keď prvýkrát navštívite naše webové stránky, objaví sa vám vyskakovacie okno so správou upozorňujúcou na naše používanie cookies.

3. Kliknutím na príslušné tlačidlo vo vyskakovacom okne súhlasíte s naším používaním nevyhnutných cookies spôsobom opísaným v týchto základných zásadách používania cookies. Vo vzťahu ku všetkým ostatným typom cookies, ktoré používame, uvádzame, že tieto vo vašom zariadení nebudú nastavené, pokiaľ nedáte súhlas s ich použitím.

4. V prípade, ak poskytnete svoj súhlas s cookies, zároveň poskytnete nám aj príslušným tretím stranám súhlas, aby predmetné cookies používali vaše osobné údaje takým spôsobom, ako je uvedené v našich podmienky používania, a my nastavíme alebo prečítame iba relevantné súbory cookies v čase uvedenom v tabuľke, ku ktorej sa dostanete kliknutím na príslušný odkaz vo vyskakovacom okne.

5. Aby ste vypli príslušné súbory cookies, ktoré sa používajú na základe súhlasu, môžete kedykoľvek odvolať svoj súhlas s používaním cookies. Uskutočňuje sa to pomocou ikony cookies v príslušnej časti našich stránok. Dovoľujeme si vás upozorniť, že súbory cookies môžu na vašom zariadení zostať aj po tom, čo sa rozhodnete ich nepoužívať. Ďalšie informácie o tom, ako tieto súbory odstrániť z vášho zariadenia, nájdete v texte nižšie alebo v záložke pomocníka/nápovedy vášho prehliadača.

6. S odvolaním vášho súhlasu s používaním voliteľných cookies je spojené aj odvolanie súhlasu na použitie osobných údajov, ktoré zhromažďujeme pomocou týchto cookies. Ďalšie podrobnosti nájdete v našich podmienkach používania. 

  

 

Článok V

NAKLADANIE S INFORMÁCIAMI

1. V tejto časti zásad používania cookies uvádzame, ako používame osobné údaje získané prostredníctvom súborov cookies používaných na našich webových stránkach, na základe akých právnych dôvodov a na aké účely.

2. Pre prípad zmluvného dôvodu pre nevyhnutné súbory cookies môžeme vaše osobné údaje používať na plnenie našich zmluvných povinností v zmysle našich podmienok používania.

3. Pre prípad zákonného dôvodu pre nevyhnutné súbory cookies môžeme vaše osobné údaje používať na plnenie našich zákonných povinností, a to najmä v prípadoch, keď od nás zákon vyžaduje rozpoznať predvoľby cookies (napríklad zistiť, keď ste v prehliadači vypli všetky cookies).

4. Pre prípad oprávneného záujmu pre nevyhnutné súbory cookies, môžeme v rámci nášho oprávneného záujmu používať vaše osobné údaje na prevádzkovanie webových stránok v prípadoch, keď neexistuje zákonný dôvod pre ich spracovanie - viď vyššie.

5. Pre prípad, že ste nám poskytli svoj súhlas s výkonnostnými súbormi cookies, s funkčnými súbormi cookies aleob s marketingovými súbormi cookies, môžeme vaše osobné údaje použiť a spracovať na:

a.       náhľad a analýzu vykonanú za účelom informovania o našich marketingových stratégiách a na zlepšenie vašej návštevnosti;

b.       identifikáciu a zaznamenanie, kedy ste otvorili webové stránky;

c.       zaznamenanie, kedy sa zapojili do elektronickej komunikácie;

d.       hodnotenie a zlepšovanie našich služieb tak, aby vaša návšteva a používanie webovej stránky boli užitočnejšie;

e.       zhodnotenie použitia webu, aby sme vám mohli poskytnúť rozšírené služby;

f.        kontrolu kvality, výkonu webových stránok a správu systému;

g.       sledovanie vášho prehliadača na iných weboch a vytváranie profilu vašich záujmov, aby sa vám zobrazovali relevantné reklamy na iných webových stránkach;

h.       účely zabezpečenia, ako je napríklad prevencia alebo odhalenie podvodnej činnosti.

 

Článok VI

KONTROLA A MAZANIE COOKIES

1. K vypnutiu alebo odhláseniu príslušných súborov cookies slúžia ikony cookies v rohu vášho zariadenia, kde môžete kedykoľvek zmeniť nastavenia cookies. Pre funkčnosť nastavenia bude zrejme nutné aktualizovať stránku. Po tomto vypnutí alebo odhlásení už nebudú naše webové stránky k týmto súborom cookies pristupovať ani ich čítať.

2. V zariadení môžu zostať aj naďalej uložené rôzne súbory, skripty, kódy prípadne ďalšie informácie týkajúce sa súborov cookies. Tieto môžete odstrániť vymazaním súborov cookies a medzipamäte prehliadača pomocou nastavenia webového prehľadávača.

3. Akákoľvek zmena nastavenia vášho webového prehľadávača sa vzťahuje iba na tento konkrétny webový prehliadač. Pokiaľ v zariadení používate viac ako jeden webový prehliadač, musíte zmeniť nastavenia zvlášť pre každý prehliadač a každé zariadenie.

4. Ďalšie informácie týkajúce sa súborov cookies môžu byť k dispozícii v rámci funkcie „pomocník“ prehliadača alebo operačného systému alebo v návode na obsluhu vášho zariadenia.

5. Pre odhlásenie zo sledovania Google Analytics na všetkých webových stránkach, navštívte stránku http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

6. Webová stránka http://www.allaboutcookies.org/, poskytuje komplexné informácie o úprave nastavení cookies v celom rade prehliadačov. Dovoľujeme si vás upozorniť, že nakoľko nie sme ani vlastníkmi ani prevádzkovateľmi tohto webu, nenesieme zodpovednosť za jeho obsah.

7. Dovoľujeme si vás upozorniť, že v prípade, ak pomocou nastavení webového prehľadávača zakážete nevyhnutné súbory cookies (alebo všetky súbory cookies), nebude fungovať jedna alebo viac základných funkcií týchto webových stránok vrátane tých, ktoré majú zaistiť bezpečnú návštevu, správne alebo vôbec.

8. Dovoľujeme si vás upozorniť, že v prípade, ak odmietnete alebo odvoláte súhlas s použitím akýchkoľvek nie nevyhnutných cookies alebo súvisiacich osobných údajov, nemusí zodpovedajúca funkcia alebo funkcia týchto webových stránok fungovať správne alebo vôbec. Použitie základných funkcií a funkčnosť webových stránok týmto nebude dotknuté.

 

Článok VII

HLAVNÉ COOKIES A COOKIES TRETÍCH STRÁN 

1. Kliknutím na odkaz Podrobnosti o súbore cookies na banneri sa dostanete k zoznamu hlavných súborov cookies, ktoré na našich stránkach používame, ako aj k  informáciám o účele ich použitia, ktoré sa nachádzajú v tabuľke Podrobnosti o súboroch cookies.

2. V rámci našej činnosti používame a spolupracujeme s viacerými dodávateľmi a partnermi tretích strán, ktorí nastavujú alebo čítajú súbory cookies na našich webových stránkach, pričom nad týmito súbormi nemáme žiadnu kontrolu. Odporúčame, aby ste si kontrolovali zásady ochrany osobných údajov príslušnej tretej strany, a to aj napriek tomu, že poskytujeme zhrnutie súborov cookies tretích strán použitých v tabuľke Podrobnosti o súboroch cookies.

3. Súbory cookies tretích strán používané v súvislosti s našimi webovými stránkami zahŕňajú:

a.       Nevyhnutné súbory cookies. Ide o súbory cookies, ktoré sú nevyhnutné pre fungovanie našich webových stránok.

b.       Výkonnostné súbory cookies. Používame cookies, aby ste nám pomohli zhromažďovať informácie, ktoré nám umožňujú analyzovať webovú prevádzku na našich webových stránkach. Informácie zhromaždené prostredníctvom cookies, ktoré sú anonymné, sú zasielané tretej strane, ktorá prevádzkuje analytické nástroje, ktoré používame na analýzu zhromaždených informácií a na zlepšenie výkonu webu.

c.       Funkčné súbory cookies. Súbory cookies používame na zlepšenie funkčnosti a zabezpečenie webu vrátane zapamätania vašich preferencií a správy výkonu webu.

d.       Marketingové súbory cookies. Tieto cookies sú nastavené prostredníctvom našich stránoknašimi marketingovými partnermi a slúžia na vytváranie profilu vašich záujmov a zobrazovanie relevantných reklám na iných stránkach. Neukladajú priamo osobné údaje, ale sú založené na jedinečnej identifikácii vášho prehliadača a internetového zariadenia.

4. Tabuľka Podrobnosti o súboroch cookies obsahuje zoznam súborov cookies tretích strán použitých v súvislosti s našimi internetovými stránkami.

 

Článok VIII

SLEDOVANIE EMAILOV

1. Niektoré našou spoločnosťou zasielané e-maily, môžu obsahovať tzv. pixelový štítok, webový maják, priehľadný obrázok alebo sledované odkazy, ktoré nám umožňujú zistiť, kedy ste otvorili e-mail, a overiť, ktoré odkazy uvedené v e-maile ste navštívili. Vďaka týmto informáciám vieme zistiť, ktoré časti našich e-mailov sú najviac zaujímavé.

2. Odstránením e-mailu môžete odstrániť aj pixelový štítok. V prípade, ak si neprajete stiahnuť pixel do svojho počítača alebo iného zariadenia, môžete to zaistiť výberom služby dostávať e-maily vo formáte jednoduchého textu, alebo neotváraním obrázkov v e-maile.

3. Pre odhlásenie z nášho mailing listu môžete použiť našu kontaktnú emailovú adresu uvedenú v podmienkach používania.

 

Článok IX

ZMENY A KONTAKT 

1. Kedykoľvek môže dôjsť k zmene týchto základných zásad používania cookies zo strany našej spoločnosti, a to zaslaním e-mailu s pozmenenými ustanoveniami alebo ich zverejnením na našich webových stránkach.

2. Akékoľvek zmeny nadobudnú účinnosť 7 dní po dátume odoslania e-mailu podľa predchádzajúceho bodu alebo po dátume zverejnenia upravených ustanovení na webových stránkach, podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr.

3. Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete ďalšie informácie o súboroch cookies alebo spracovaní osobných údajov, kontaktujte nás za pomoci kontaktných údajov uvedených v našich podmienkach používania.

 

ADRESA FIRMY

mapa firmy

KONTAKTNÍ ÚDAJE

Kranichova 33, 787 01 Šumperk
IČO: 60976161, DIČ: 6512150601
Zavolejte nám: +420 603 469 747
Napište nám: info@amicac.eu
Bankovní účet CZK: 101920789/0300
Bankovní účet EUR: 191363874/0300

Uložit
Uživatelská nastavení cookies
Používáme cookies pro dosažení správné funkčnosti naší webové stránky. Odmítnutím používání některých cookies, může dojít k omezení funkčnosti stránky.
Přijmout vše
Odmítnout vše
Čtěte více
Cookies
Session cookies
tyto cookies nelze odmítnout, jsou potřebné k tomu, aby stránka fungovala ve správně
Přijmout
Odmítnout